Tellus cykel & motor

Välkommen till vår cykelbutik i Stockholm – Det ska vara enkelt att köpa cykel i Stockholm

Är du på jakt efter din drömcykel? Oavsett om du söker efter en traditionell damcykel för att ta dig fram smidigt i stan, en sportigare cykel för äventyrliga motionsturer i skogsterräng, en elcykel för längre distanser eller en juniorcykel till barnen hittar du den perfekta modellen hos Tellus Cykel & Motor i Stockholm!

Att välja cykeln framför andra transportmedel såsom bil, buss och tunnelbana ger dig mer frihet och motion som är nyttigt för kropp och sinne! Genom att cykla bidrar du dessutom till att minska onödiga miljöutsläpp.

Vår vision på Tellus Cykel & Motor är att det ska vara enkelt att köpa en ny cykel i Stockholm oavsett vem du är och vilket behov du har. I vår cykelbutik vid Midsommarkransen i Stockholm kan du enkelt och smidigt hitta en cykel som passar just dig! Vi erbjuder alla typer av cyklar som är anpassade efter dina behov såsom:

klassiska cyklar
mountainbikes
hybridcyklar
elcyklar.

Visste du att du även kan köpa begagnade cyklar i vår cykelbutik? Varmt välkommen in och hitta din nya cykel i vår cykelbutik i Stockholm, vi hjälper dig att prova ut en cykel som passar dina behov!


Drift & produktion: Wikinggruppen