Tellus Cykel & Motor AB

Hjälm Hövding

2 700 kr
Produktbeskrivning:
Hövding erbjuder världens bästa stötupptagningsförmåga och består av två delar: en krage och ett skal.

Kragen omsluter airbagsystemet som utgör själva huvudskyddet. Kragen är tillverkad i ett svart, vattentätt och smutsavvisande funktionstyg och sitter rymligt kring halsen. Den är lätt att ta på med dragkedjan mitt fram.

Det finns ett band för upphängning på insidan av kragen.

Med kragen kommer ett svart bas-skal sytt i stryktåligt funktionstyg som skyddar din Hövding mot smuts och slitage. Skalet fästs på kragen med två dragkedjor, en på insidan och en på utsidan av kragen.

Vill du variera utseendet på din Hövding? Köp då ett extra skal till din Hövding. Alla skal har olika typer av utseende och funktionalitet. Skal tillverkade för Hövding 1.0 kan inte användas med Hövding 2.0.

De flesta försäkringsbolag täcker kostnaden (minus eventuell självrisk) för en ny Hövding efter en olycka. I nuläget är det bekräftat att följande bolag ersätter din Hövding: Länsförsäkringar, Trygg Hansa, Moderna Försäkringar, If, Folksam. Kontakta ditt försäkringsbolag för att se hur de hanterar just ditt fall.


HÖVDINGS TRYGGHETSPAKET

För dig som har varit med om en olycka eller har anledning att reklamera din Hövding erbjuder vi Hövdings Trygghetspaket. Det består av två delar, Solids kostnadsfria självriskeliminering i 3 månader och Hövdings garanti.

Självriskelimineringen gäller om din Hövding löst ut efter en olycka. Garantin gäller om din Hövding löst utan att du har varit med om olycka, så länge du har använt produkten på


Drift & produktion: Wikinggruppen